Kraay niet gerust op halve finale-plek: "Hij is een bak onrust"

Hans Kraaij jr.
Hans Kraaij jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. heeft weinig vertrouwen in halve finale plekken voor PSV en Feyenoord. De analist hoopt dat de ploegen door gaan, maar is bang dat de vorm van de doelmannen een te grote invloed hebben.

PSV begint in eigen huis om 18:45 tegen Leicester City en Feyenoord gaat om 21:00 op bezoek in Praag op jacht naar een ticket. PSV speelde vorige week 0-0 in Engeland en Feyenoord speelde in de slotfase 3-3 in eigen huis.

"Ze hebben een kans als de keepers hun handschoenen aandoen en als er geen vaseline aan zit. Ze hebben natuurlijk heel veel ellende met keepers", zei Kraay bij De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen.

Bij Feyenoord ontbreekt keeper Justin Bijlow voor de rest van het seizoen. Hij wordt vervangen door Ofir Marciano die al meerdere malen niet vrijuit ging. "Feyenoord mist de geweldige Justin Bijlow, de beste doelman van Nederland. Zijn stand-in Ofir Marciano is een bak onrust."

PSV zal waarschijnlijk weer starten met Yvon Mvogo, dit deed de keeper de afgelopen twee wedstrijden prima. "Bij PSV is het met Joël Drommel helemaal de verkeerde kant op gegaan. Nu staat Yvon Mvogo erin en daar ben ik ook geen groot fan van. Dus ik houd vanavond mijn hart vast", laat Kraay weten.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand