Kraay kritisch op Feyenoorder: "Hij doet echt geen ene reet"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

Hans Kraay is fan van de nieuwste aanwinst van Feyenoord: Anis Hadj Moussa. In gesprek met ESPN geeft hij zijn analyse op de problemen die er onlangs waren rondom hem. De speler van Vitesse meldde zich direct na het tekenen bij Feyenoord ziek, iets wat niet bij iedereen in goede aarde viel.

Kraay heeft een mooie bijnaam voor de jonge speler die volgend seizoen in Rotterdam speelt. "De tovenaar van de vierkante meter. Hij gaat natuurlijk voor 3,5 miljoen naar Feyenoord en er kleeft de afgelopen weken een stempel van moeilijke jongen aan hem, omdat hij een paar keer te laat zou zijn geweest. Maar het is juist helemaal geen moeilijke jongen Ik heb veel spelers voorafgaand aan de wedstrijd gesproken en die vinden het allemaal een schat van een jongen.

Ook op de kwaliteiten en zwakte gaat Kraay in. "Het is een hele goede speler, die zelfs op de training laat zien dat hij ook goals kan maken. En die helemaal niet is gaan zweven na zijn transfer naar Feyenoord, maar gewoon een hele zware Ramadan heeft gehad en heel veel last heeft gehad van zijn darmen." Ook is er wel wat kritiek. Kraay: "Hij verdedigt voor geen meter mee. Hij doet echt geen ene reet als hij de bal niet heeft, maar dat krijgt Arne Slot er volgend jaar wel uit hoor."

Lees meer:
0 reacties