Hans Kraay komt met Trauner-update: "Het gaat hartstikke goed"

Gernot Trauner tegen AZ
Gernot Trauner tegen AZ Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. denkt dat Gernot Trauner sneller terug is dan gedacht. De verdediger staat al lange tijd geblesseerd aan de kant, maar volgens de ESPN-analist gaat het goed met revalidatie.

"Kees Kwakman is hem ook wel eens tegen het lijf gelopen, toen íe nog niet zo enthousiast was", vertelt Kraay bij ESPN. "Maar afgelopen zondag liep ik hem ook zomaar tegen het lijf, bij Feyenoord-PSV. Toen vroeg ik of het seizoen voor hem was afgelopen." Volgens Kraay was de Oostenrijker echter positief gestemd. "Afgelopen? Het gaat hartstikke goed. Ik heb het geloof dat ik over enkele weken mee kan gaan trainen."

Opvallend is dat Kwakman juist vernomen had dat het niet zo snel ging met het herstel van de Feyenoorder. "Het kan zomaar zijn dat ik het verkeerd begrepen heb", aldus Kraay. "Kijk, Kees spreekt beter Engels dan ik. Dat is geen compliment naar Kees, want iedereen spreekt beter Engels dan ik. Maar ik heb toch echt gehoord wel gehoord 'I hope to start training in a couple of weeks and then I will play soon'."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand