Kraay junior: "Feyenoord zal toch geen dertig punten pakken?"

Hans Kraaij jr.
Hans Kraaij jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior zag Ajax afgelopen weekend dure punten laten liggen tegen Go Ahead Eagles. Toch denkt dat analist nog altijd dat de Amsterdammers kampioen worden.

"Het zou best kunnen dat Ajax nog zes punten laat liggen, maar Feyenoord zelf zal in de laatste tien wedstrijden toch geen dertig punten pakken?", zegt Kraay in het Algemeen Dagblad. "Dan gaat het dus tussen PSV en Ajax. PSV wint de wedstrijden tegen de kleintjes, waar Ajax te vaak morst. Maar mijn gevoel zegt dat Ajax landskampioen zal worden."

Kraay heeft nog wel een boodschap voor de trainer van PSV. "Ik vind wel dat trainer Roger Schmidt in Eindhoven nu moet zeggen: we staan twee punten achter, we gaan nu volle bak voor die landstitel. Laat hem maar horen, neem de spelers en het publiek maar mee", aldus Kraay.

De analist is wel benieuwd hoe de nederlaag van Ajax psychologisch doorwerkt. "Vijf punten verspelen aan Go Ahead, dat is wel even iets laten liggen", beseft hij. "Maar in Amsterdam denken ze zo: we hebben de beste spelers, de meeste kwaliteit, de breedste selectie en zijn stabieler dan de rest."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand