Kraay jr. schetst: "Ajax biedt achttien miljoen voor Zerrouki"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

De transferwindows in het voetbal lopen zowel in de zomer als in de winter tijdens de competitie. Clubs kunnen daardoor dus tijdens het seizoen spelers kopen en verkopen. Volgens Hans Kraay jr. is dat een voordeel voor clubs met veel geld en een slecht transferbeleid.

Dit zou eventueel een nadeel kunnen zijn voor FC Twente, waar er wordt getrokken aan middenvelder Ramiz Zerrouki. "Chelsea heeft weleens geïnformeerd naar Edson Álvarez van Ajax. Stel dat ze de komende twee wedstrijden verliezen, voor Álvarez gaan en 35 miljoen euro betalen. Dan is dat mismanagement van Chelsea en is Ajax Álvarez kwijt", schetst Kraay in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

"Ajax biedt 18 miljoen voor Zerrouki en dan ben je hem kwijt. Door dat mismanagement van een topclub raak jij Zerrouki zometeen kwijt", zei de analist tegen FC Twente-trainer Ron Jans. "Dat is wel een mooi bedrag", reageert Jans. "Maar ik zou wel balen. Of hij dan weg is? Ik beslis niet over het geld. Maar zo is het leven in de voetballerij ook", besluit de trainer van de Tukkers.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand