Kraay Jr. haalt uit: "Grootste lachertje van de laatste tien jaar"

Hans Kraay junior namens ESPN
Hans Kraay junior namens ESPN Foto: © Pro Shots

Volgens Hans Kraay jr. zegt het veel over Feyenoord dat de club veel moeite heeft gedaan om Arne Slot te behouden. De analist prijst de ambitie van de Rotterdammers.

Kraay begrijpt dat Slot de afgelopen weken zo weinig wilde zeggen over zijn toekomst. "Hij had ook op de Coolsingel kunnen roepen dat ‘ie blijft. Dan waren 150.000 mensen tegen de Euromast gesprongen", grapt hij bij ESPN. "Hij was gewoon nieuwsgierig en heeft de deur niet resoluut dicht willen gooien. Slot was niet overtuigd om 100% zekerheid aan de fans te geven."

“Er mag wat mij betreft nu van Feyenoord geëist worden, dat ‘ie – welke topclub uit Europa er ook komt – niet meer half augustus alsnog vertrekt", vervolgt Kraay, die geen goed woord overheeft voor Tottenham Hotspur. “Dat is het grootste lachertje van de laatste tien jaar. Die Londenaren gooien zo driehonderdmiljoen euro de goot in, maar voor een gewenste trainer hebben ze zeven miljoen euro over."

Veel te weinig, aldus de oud-prof. "Als ik mevrouw Rafaela Pimenta was, die bekend staat als harde onderhandelaar, zou ik zeggen: nooit meer bellen met zo’n fooi.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand