Kraay jr. duidelijk: "Meest belachelijke bericht dat ik heb gelezen"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

Volgens Hans Kraay junior is de 20 miljoen die Napoli wil betalen voor David Hancko veel te weinig. Vorige week meldde La Gazzetta dello Sport dat de Italianen bereid waren dat bericht neer te leggen voor de verdediger.

Hancko heeft nog een contract tot 2028 in de Kuip en is ongeveer 35 miljoen euro waard op dit moment. Toch denkt Napoli genoeg te hebben aan 20 miljoen. Voorzitter Aurelio de Laurentiis zou zelfs al bezig zijn met de voorbereidingen op dat openingsbod.

“Dat vind ik het meest belachelijke bericht dat ik de afgelopen maanden gelezen heb, en wat groot nieuws is”, zegt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie. “Dat de Italiaanse kranten zeggen dat Napoli twintig miljoen euro voor Hancko heeft klaarliggen. Daar nemen ze nog niet eens de telefoon voor op. Dennis te Kloese zegt: ‘Wil je wegwezen of niet, met je twintig miljoen?’ Dat is net zo belachelijk als maar veertien miljoen voor Arne Slot. Zo’n speler laat je toch niet voor onder de dertig miljoen weggaan? Dan neem je de telefoon toch niet op?”

Mario Been, ook tafelgast, denkt dat Hancko het transferrecord bij Feyenoord kan verbreken. Momenteel is dat nog Orkun Kokcu, die voor 25 miljoen euro vertrok. “Ik denk dat hij dat wel zou kunnen overtreffen. Ik weet dat er gezegd is dat Slot geen spelers mee moet nemen, maar dit lijkt me wel een speler die die stap zou kunnen maken”, doelt Been op een eventuele transfer van Hancko naar Liverpool.

“Hij kan linksback spelen, links centraal... Hancko heeft in ieder geval de juiste leeftijd, weet wat er te koop is, is een international... Dus hij gaat daar met een goede bagage naartoe, als hij eventueel mee zou gaan. Ik vind het absoluut een topspeler.”

Lees meer:
0 reacties