Kraay jr. bekritiseert Feyenoord: ''Verschrikkelijk veel geld''

Kraay.jpg
Kraay.jpg

In een poging om SC Heerenveen te verleiden afstand te nemen van sterspeler Joey Veerman, heeft Feyenoord vorige week een voorzichtig bod (naar verluidt drie miljoen euro) uitgebracht, plus een aantal spelers. Namens de Friezen heeft technisch manager Ferry de Haan het aanbod direct afgeslagen.

Saillant is dat de Rotterdammers vorige zomer nog ruim twee miljoen euro neerlegden voor Francesco Antonucci. "Als je als Feyenoord zo weinig geld hebt, dan is het toch ook best een groot risico om voor Antonucci - die al bij Ajax, Monaco en Anderlecht heeft gezeten - gewoon twee miljoen uit te geven en dan een jaar uit te lenen aan Volendam?", vraagt Hans Kraaij jr. zich hardop af bij Voetbalpraat op ESPN.

"Dat is toch ook gewoon spelen met vuur? Als Ajax dat doet, is dat geen spelen met vuur. Maar bij Feyenoord is één miljoen verschrikkelijk veel geld", vervolgt Kraaij jr., die bijval krijgt van tafelgast Berry Powel. "Als je hem vorig jaar zag spelen, gaat hij het doen dan?" "Nou, dat denk ik niet!", reageert Kraaij jr. met overtuiging.

De analist en presentator van ESPN denkt niet dat Feyenoord nog serieus in de markt is voor Veerman. "Feyenoord wilde de afgelopen dagen om de grote vraagprijs te drukken, wat spelers geven. Toen heeft Heerenveen gezegd: we hoeven geen één speler van jullie. Dus dan blijft het negen of tien miljoen euro." "Dat snap ik, die hebben ook naar Feyenoord gekeken natuurlijk, haha", lacht Berry Powel.

Powel verwijst daarbij zonder twijfel naar het duel dat Feyenoord vorige week speelde tegen het Kosovaarse FC Drita. Nadat het uitduel in 0-0 was geëindigd, stond het in Rotterdam na negentig minuten spelen 2-2 maar zorgde nieuwkomer Guus Til uiteindelijk in blessuretijd voor de 3-2 zege.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 12:15
Eredivisie
NEC -
-
Feyenoord -
zo 6 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 13 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Cambuur -
zo 27 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
AZ -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 19 23 46
2 Ajax 19 55 45
3 Feyenoord 19 24 39
4 Vitesse 19 1 36
5 AZ 19 13 35
Bekijk de hele stand