Kraay jr.: "Als Feyenoord-supporter zou ik me zorgen gaan maken"

Hans Kraaij jr.
Hans Kraaij jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior houdt serieus rekening met een vertrek van Feyenoord-trainer Arne Slot naar Ajax. De verslaggever merkt dat Slot een overstap naar Ajax niet helemaal heeft uitgesloten.

Slot werd de afgelopen tijd vaak geconfronteerd met vragen over een mogelijk vertrek naar Ajax. De trainer van Feyenoord liet weten die vragen zat te zijn, maar kon volgens Kraay zelf een stuk duidelijker zijn in zijn antwoorden.

"Als ik Feyenoord-supporter was, dan zou ik me zorgen gaan maken", vertelt Kraay bij Goedemorgen Bekerfinale op ESPN. "Slot zegt namelijk niet dat hij absoluut niet naar Ajax gaat. Hij moet zeggen: ik blijf honderd procent zeker bij Feyenoord."

Aad de Mos raadt het Slot af om komende zomer de stap naar Ajax te maken. "Ik zou het erg onverstandig vinden als Slot naar Ajax zou gaan. Hij is een vakman en moet bij Feyenoord netjes zijn karwei afmaken. Na het aflopen van zijn contract, dan kan hij wel zien wat hij doet. Slot kan zijn spelers niet in de steek laten, ik zou het echt niet doen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand