'Komst Oosting naar Feyenoord aanstaande': "Ik ben er bang voor"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Feyenoord lijkt op korte termijn op zoek te moeten naar een nieuwe trainer, nu het er steeds meer op lijkt dat Liverpool de oefenmeester van de Rotterdammers in wil lijven. Journalist Fardau Wagenaar van TC Tubantia ziet aankomen dat Joseph Oosting de voornaamste kandidaat is en onhoudbaar gaat worden.

"Ik ben er bang voor. Joseph Oosting gaat FC Twente verlaten en gaat naar Feyenoord als Arne Slot naar Liverpool gaat", voorspelt ze. "Ik zag hem bij ESPN toch wat stamelend vertellen dat hij niet op geruchten inging. Hij had ook gewoon kunnen zeggen: ik blijf bij FC Twente, want ik wil met deze ploeg Europa in. Dat deed hij niet en dat begrijp ik ook. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Maar ik luisterde ernaar en dacht: nee, nee."

Wagenaar vervolgt met de opmerking dat ze zich stoort. "Ik vind het ook zo irritant. Het irriteerde me dat ik helemaal was vergeten dat Feyenoord bij een vertrek van Slot een trainer nodig heeft en ze dan in Enschede aankloppen." Collega Leon ten Voorde vult haar aan en geeft aan dat Feyenoord zich nog niet heeft gemeld bij FC Twente. "Er is nog niet geklopt, maar dat zou zomaar kunnen. Als je kijkt naar de markt in Nederland en Feyenoord wil een Nederlandse trainer, dat hebben ze nog niet uitgesproken, maar die kans is wel aanwezig, dan is het niet gek dat je bij Oosting uit gaat komen."

Lees meer:
0 reacties