Koeman krijgt kritiek op beleid: "Dus is de 'ouwe hap' present"

Ronald Koeman bij de persconferentie
Ronald Koeman bij de persconferentie Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen ziet dat bondscoach Ronald Koeman de 'ouwe hap' meeneemt naar het EK in Duitsland. Driessen ziet ook dat het geen saai voetbal gaat worden volgende maand op de eindronde, zo schrijft hij in De Telegraaf.

Driessen begint met een analyse over Ronald Koeman. "Er viel nauwelijks een speld tussen te krijgen, tussen de verklaring van Ronald Koeman waarom hij de 26 spelers had geselecteerd die hij heeft opgeroepen voor het Nederlands elftal voor het EK. Een spelersgroep waarmee Koeman, zoals hij beloofde bij de bekendmaking, volgende maand in Duitsland zeker geen boring football, saai voetbal, gaat spelen."

Ook Timber van Feyenoord komt ter sprake. "Jongens als Quinten Timber, Joshua Zirkzee en Mats Wieffer stonden zeker op zijn radar, zei Koeman, maar zijn simpelweg niet fit, was de verklaring. Ronald Koeman heeft de EK-selectie in ieder geval niet gebruikt om door te selecteren en een voorschot te nemen op een spelersgroep waarmee hij over twee jaar in Amerika, Canada en Mexico een gooi naar de wereldtitel doet. Dus is de ’ouwe hap’ present met Virgil van Dijk, Blind, Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Stefan de Vrij en Wout Weghorst", besluit Driessen.

Lees meer:
0 reacties