"Koeman kiest denk ik niet voor Wieffer als vaste speler in Oranje"

In FC Rijnmond zitten Tim Hartog, Geert den Ouden en Dennis van Eersel aan tafel en bespreken in een weekend zonder de Eredivisie onder meer de prestaties van Oranje, waar meerdere Feyenoorders in spelen.

Van Eersel geeft als eerste zijn analyse over de Feyenoorders in Oranje. "Als je kijkt naar hoe Koeman de spelers van Feyenoord gebruikt is Wieffer vaker als basisspeler gebruikt dan Hartman. Het hangt er ook vanaf of Koeman met vier of vijf achterop gaat spelen. Het zou best eens van wedstrijd tot wedstrijd kunnen verschillen."

Oud-voetballer Geert den Ouden gaat nog even door over Wieffer, die niet de beste wedstrijd uit zijn loopbaan speelde tegen Schotland. "Wat Wieffer kenmerkt dit seizoen is zijn wisselvalligheid. Dat zie je dus ook terug in Oranje. Bij Feyenoord hebben we gezien dat hij fantastisch was, uit tegen Atletico Madrid. Maar je ziet ook momenten waarin hij niet zo goed speelt en zichzelf onnodig in de problemen brengt. Daar moet hij in groeien. Ik denk niet dat Koeman nu voor hem kiest als vaste speler van het Nederlands elftal", besluit Den Ouden.

Lees meer:
0 reacties