KNVB houdt vier vakken dicht bij laatste thuiswedstrijd Feyenoord

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft slecht nieuws te horen gekregen van de KNVB. Tijdens het laatste thuisduel moeten de vakken X, R, S en T verplicht leeg blijven bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Excelsior, zo meldt de club op de officiële website.

De straf is het gevolg van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de halve finale in de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen. Tevens krijgt Feyenoord door de wanordelijkheden een boete van € 15.000,-.

De aanklager betaald voetbal meldt het volgende aan de Rotterdammers: "Bij het bepalen van de straf rekening is gehouden met de omvang van het vuurwerk tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen, de gevaarzetting die daarmee is verbonden en de omstandigheid dat er sprake is van recidive op deze vakken."

Alle kaarten van de supporters op de betreffende vakken X, R, S en T zijn voor de wedstrijd tegen Excelsior inmiddels geblokkeerd. In lijn met de straf van de aanklager is het seizoenkaarthouders van de vakken X, R, S en T niet toegestaan om het stadion tijdens de wedstrijd Feyenoord – Excelsior te betreden.

Lees meer:
0 reacties