Kijk Manchester United mee? "Hij zou dat kunnen, hij is international"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen is onder de indruk van Feyenoord. Hij zag de Rotterdammers in extremis nog een punt pakken tegen PSV en vond dat behoorlijk knap.

"De veerkracht van Feyenoord blijft het meeste hangen als je donderdag zo tegen Marseille speelt. Dan word je in de eerste helft tegen PSV ook nog weggespeeld en je vindt toch die veerkracht, mede door de wissels van Slot, dat vind ik echt heel knap", vertelt hij bij De Telegraaf.

Lutsharel Geertruida wordt er door Mike Verweij uitgepikt. "Die cruciale redding bij Zahavi, ja Geertruida is uitstekend, Malacia ook uitstekend." Driessen is het daarmee eens: "Het is gewoon een goed team, daarom stuurt hij steeds dezelfde elf het veld in voor de automatismen."

Manchester United wil Tyrell Malacia over gaan nemen. "Malacia zou dat kunnen, hij is al international. Geen basisspeler maar hij zit er vaak bij en hij ontwikkelt zich natuurlijk geweldig. Ik weet niet of hij daar belangstelling voor heeft, maar die linksbackpositie daar is een probleem."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand