Kieft duidelijk: "Komt overeen met de flow waarin Feyenoord zit"

Wim Kieft en René van der Gijp
Wim Kieft en René van der Gijp Foto: © Pro Shots

PSV werd donderdagavond uitgeschakeld in de Europa League. Het was de enige Nederlandse ploeg die niet wist te winnen. Wim Kieft is dan ook kritisch op de selectie van Roger Schmidt en maakt de vergelijking met Feyenoord.

"Natuurlijk heeft PSV nog altijd uitzicht op drie hoofdprijzen als de landstitel, KNVB-beker en het winnen van de Conference League. Het boft dat de titelaspiraties levend zijn gehouden door Ajax dat punten liet liggen tegen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles", schrijft de analist in zijn column voor De Telegraaf.

De oud-voetballer vindt de Amsterdammers wel een stuk verder dan de Eindhovenaren, ondanks dat het gat op de ranglijst maar twee punten is. "Zet je de drive en kwaliteit van Ajax tegen Sporting Portugal af tegen PSV dan is dat een wereld van verschil. De fase waarin Ajax internationaal verkeert, komt overeen met de flow waarin Feyenoord zit. Hoewel de tegenstanders van beduidend minder niveau zijn."

Waar PSV met de sterkste ploeg verloor van Sociedad, won Feyenoord met een reserveploeg in de Conference League van Maccabi Haifa. "Cyriel Dessers kan het zich permitteren om drie kansen te missen om uiteindelijk toch te scoren. Verder lukt het een handvol jeugdspelers van Feyenoord om een voorsprong tegen Maccabi Haifa over de streep te trekken. Het maakt de afknapper voor PSV alleen maar pijnlijker", besluit Kieft.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties