Kenneth Pérez: "Voor de toekomst bouw je toch op Justin Bijlow?"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Pérez denkt dat ze bij Feyenoord volgend jaar weer gaan bouwen op Justin Bijlow als eerste keeper. Dat vertelt hij in het programma Voetbalpraat van ESPN.

Freek Jansen verwacht dat of Bijlow of Timon Wellenreuther zal vertrekken bij de club na dit seizoen. Pérez denkt wel te weten wie dat zal zijn. “Dat wordt duizend procent Wellenreuther,” zegt hij. Maarten Wijffels is verrast door de uitspraak van de Deense analist. “Als je nu moet kiezen op welke keeper je volgend seizoen bouwt, dan kies je toch voor Wellenreuther?” reageert hij.

Toch is de Deen het daar niet mee eens. “Voor de toekomst bouw je toch op Bijlow? Dat is toch een keeper waar ze altijd veel vertrouwen in hebben gehad. Het enige wat je op Bijlow kan aanmerken, is zijn fysiek. Maar daarom hebben ze er goed aan gedaan om een hele goede tweede keeper te halen. Dat moeten ze weer doen.”

Ook denkt Pérez dat Wellenreuther momenteel meer geld kan opleveren. “Bijlow levert nu nul op, denk ik. Er is nu geen club die aan Bijlow denkt... Vorig jaar was er sprake van Manchester United. Dan heb je het over veel geld. Nu is er niemand die Bijlow gaat halen, dus dan is het logisch dat ze hem behouden.”

Lees meer:
0 reacties