Kenneth Perez deelt sneer uit aan Feyenoord-fans: "Beetje laf"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez is niet gecharmeerd van een actie van de Feyenoord-fans in de bekerfinale tegen NEC. Dat liet de analist weten bij Voetbalpraat van ESPN.

Voor NEC was het thema in aanloop naar de finale van de KNVB Beker dromen. Bij de opkomst voor de spelers ontrolden zij een spandoek met de tekst: Ja, die droom van jou en mij is echt. De fans van Feyenoord reageerden daar tegelijkertijd op met hun spandoek waarop stond Destroyer of Dreams.

Daar bleef het echter niet bij. In de blessuretijd ontrolden fans van Feyenoord een spandoek met daarop de tekst: Ja, zo gaat dat met die dromerij, dromen gaan ook weer zo snel voorbij. De Deense analist is niet gecharmeerd van die laatste actie van de Feyenoord-aanhang. “Dat allerlaatste spandoek vond ik wel een beetje lafheid”, vertelt hij.

Ook vond Pérez de timing lafheid van het spandoek. “De fans van Feyenoord durfden dat spandoek pas één minuut voor tijd te ontvouwen, want anders was het natuurlijk al helemaal gênant. Dat vond ik een beetje lafheid. Ze lieten het spandoek pas echt op het einde zien, toen er niets meer fout kon gaan”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties