Kenneth Perez begrijpt niks van Ajax: "Ze blijven het maar doen"

Kenneth Perez bij Dit was het weekend van ESPN
Kenneth Perez bij Dit was het weekend van ESPN Foto: © Screenshot ESPN

Kenneth Perez heeft met verbazing naar de eerste helft van Feyenoord-Ajax gekeken. De analist zag de bezoekers uit Amsterdam constant dezelfde fout maken.

Ajax kwam er totaal niet uit, maar hield de stand wel lang op 0-0. Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato gingen daarna in de fout in de opbouw en leidde twee Rotterdamse goals in. "Waar ze het vandaan halen, dat weet niemand. Dan zie je daarna dat er helemaal, maar dan ook helemaal, niks meer klopt van de organisatie bij Ajax", begint de analist bij ESPN. "Van kiet af aan zet Feyenoord bij elke aftrap vol druk, ze willen Ajax helemaal afmaken, en terecht."

Perez begrijpt niet dat Ajax, nadat het al een paar keer ternauwernood goed ging in de opbouw, steeds hetzelfde blijft proberen. "En ze blijven het maar doen. Het gaat een keer fout. Je kan je niet veroorloven als Ajax zijnde om achter te komen, want je hebt geen wapens", aldus de Deen. "Je moet hopen op zo lang mogelijk 0-0. Desnoods schiet je de bal de hoeken in. Laat Bergwijn en Godts maar lopen."

Lees meer:
0 reacties