Kees Van Wonderen verbaast zich: "Dat is niet te beschrijven"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen is verbaasd over de manier waarop zijn ploeg SC Heerenveen zondagmiddag verloor van Feyenoord. Door een persoonlijke fout van Syb van Ottele stonden de Friezen met lege handen.

De trainer van de thuisploeg vertelt tegenover ESPN dat hij zijn ploeg de eerste helft niet goed vond verdedigen. “We werden naar achteren gedwongen en eigenlijk was het wachten op de goal. In de tweede helft deden we het beter. Maar hoe we dan die 2-3 weggeven, dat is misschien wel symbolisch voor het seizoen dat we doormaken. Dat gebeurt op een manier die niet te beschrijven is.”

Vlak voor het einde van de wedstrijd lukte het Syb van Ottele niet om een scheidsrechtersbal in de ploeg te houden of weg te roeien. Hiervan profiteerde Ayase Ueda optimaal, waardoor de Rotterdammers alsnog wonnen in Friesland. Van Wonderen vraagt zich af hoe dit mogelijk is. “Daar is geen antwoord op te geven. Het is heel sneu voor de supporters en voor het elftal, die knokken om overeind te blijven tegen een van de twee beste ploegen van Nederland. Dan glipt het nog zo uit je handen. Dat is superfrustrerend. Syb zit helemaal stuk, dat is logisch. Dat is een persoonlijk drama, maar hij zal weer verder moeten”, besluit de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties