Kasanwirjo blij voor teamgenoot: "Heb direct felicitatie gestuurd"

Neraysho Kasanwirjo in De Kuip
Neraysho Kasanwirjo in De Kuip Foto: © Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman stuurde afgelopen week maar liefst vier uitnodigingen naar spelers van Feyenoord voor het Nederlands Elftal. Neraysho Kasanwirjo is blij om te zien dat zijn vrienden in De Kuip zich ontwikkelen.

"Ik heb nog dagelijks contact met mijn teamgenoten van Feyenoord en kijk alle wedstrijden", zegt Kasanwirjo in gesprek met Voetbalzone. "Geertruida speelt op dezelfde positie als ik, dus dan probeer ik natuurlijk ook dingen van hem op te pikken."

Kasanwirjo is extra blij voor Quinten Timber, die voor het eerst is geselecteerd voor het Nederlands elftal. "Ook hem spreek ik nog vaak, dus ik heb hem direct een felicitatie gestuurd. Ik vind dat Quinten het echt heeft verdiend als je kijkt naar zijn prestaties dit seizoen. Ik hoop dat hij dit kan vasthouden en straks naar het EK gaat."

De verhuurde Feyenoorder begrijpt goed waarom zijn club een belangrijke bron van spelers is voor Oranje. "Daar schrik ik niet van", zegt Kasanwirjo, terwijl hij trainer Arne Slot prijst voor zijn rol in het succes van Feyenoord. "Hij is tactisch zo goed, dat Feyenoord eigenlijk nooit door de ondergrens zakt. Je ziet nu ook dat spelers van Feyenoord makkelijker aanhaken bij Oranje en dat is een groot compliment. Hoeveel er mee naar het EK gaan? Ik hoop alle vier!"

Lees meer:
0 reacties