Karim El Ahmadi haalt pijnpunt aan: "Best wel vaak thuis geloot"

Karim El Ahmadi als analist
Karim El Ahmadi als analist Foto: © Pro Shots

Karim El Ahmadi kan terugkijken op een fraaie carriere die hem onder meer langs FC Twente, Aston Villa en Feyenoord bracht. Met laatstgenoemde club won hij vier prijzen, waaronder de beker.

Aankomende zondag kan Feyenoord opnieuw de beker winnen. Daarvoor moet in De Kuip NEC uit Nijmegen worden verslagen. El Ahmadi blikt met Feyenoord One terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Ik heb drie finales meegemaakt dus we waren in mijn tijd met Feyenoord altijd best wel succesvol in de beker. Je weet dat het traject eigenlijk maar bestaat uit een paar wedstrijden en je moet op dat moment gewoon pieken."

Iets waar veel discussie over is geweest rondom Feyenoord is de loting. Volgens sommigen mag Feyenoord vrijwel altijd thuis spelen. El Ahmadi hierover: "Best wel vaak hebben we thuis geloot, dus in De Kuip met een grote wedstrijd doet het wat extra met je als speler. Je weet altijd wel van 'we gaan hier gewoon winnen'. Er ontstaat toch iets in de groep en ook met de supporters erbij, dat tegenstanders die naar De Kuip komen eigenlijk kansloos zijn."

Lees meer:
0 reacties