Kampioen Dick Schreuder reageert op geruchten over Feyenoord

Dick Schreuder
Dick Schreuder Foto: © Pro Shots

Dick Schreuder is voor het tweede jaar op rij gepromoveerd. Vorig jaar ging hij met PEC Zwolle naar de Eredivisie, dit jaar deed hij dat kunstje nogmaals over in Spanje met Castellon. Met die club promoveerde hij naar het tweede niveau in Spanje.

In gesprek met ESPN vertelt hij dat hij echter nog niks heeft gehoord van clubs als Ajax en Feyenoord. Onder meer Kenneth Perez noemde Schreuder al de ideale opvolger van John van 't Schip bij Ajax of Arne Slot bij Feyenoord. Volgens het Spaanse MARCA zou hij zelfs de belangrijkste kandidaat zijn in De Kuip. "Je krijgt wel alles mee, maar ik heb me er van afgesloten", vertelt de leermeester. "Op dit moment speelt er helemaal niks. Ik heb me totaal gefocust op deze club. Ik heb deze stap gemaakt, terwijl dat voor anderen een risico was. Je gaat op het derde niveau werken. Dat geeft mij ook extra druk."

Schreuder zelf lijkt ook niet perse te willen vertrekken. Zijn contract loopt nog tot 2027 en hij heeft het enorm naar zijn zin in Spanje. "Deze club leeft enorm. De mensen hebben een bepaalde passie. In deze stad snakken ze naar succes. Mensen hebben de club misbruikt, dus ik ben blij dat ik aan de promotie een steentje bij heb kunnen dragen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties