Junker over mogelijke nieuwe trainer: "Hij lijkt op Arne Slot"

Mads Junker
Mads Junker Foto: © Pro Shots

Mads Junker speelde in het verleden jaren in de Eredivisie. Hij schitterde bij onder meer Vitesse en Roda JC en is tegenwoordig analist op de Deense televisie. De oud-voetballer ziet de komst van Priske naar Rotterdam dan ook wel zitten. 

Tegenover ESPN zegt hij: “Het is een moderne coach die lijkt op Arne Slot. Kijk de wedstrijden in de Europa League er maar op na. In de groepsfase werd Real Betis in eigen huis verslagen en in de tussenronde wonnen ze afgetekend van Galatasaray. In de achtste finale was Liverpool uiteindelijk veel te sterk, maar ook in die wedstrijden zaten goede fases. De eerste twintig minuten in eigen huis waren bijvoorbeeld écht goed.”

Hoe een 'standaard Deense trainer' eruit ziet zegt Junker het volgende. “De nieuwe Deense trainer is een moderne trainer, met veel oog voor het menselijke aspect. In die zin lijkt hij op Arne Slot. Net als Slot werkt hij bovendien ontzettend hard, hij is geïnteresseerd in de media, en hij praat, ook op persconferenties, heel inhoudelijk over voetbal. Beiden hebben een mooie carrière als speler gehad, maar zijn als trainer talentvoller dan ze als speler waren. En niet onbelangrijk: Priske spreekt prima Nederlands.”

Lees meer:
0 reacties