John Guidetti wil voor Feyenoord spelen: "Wat zou het mooi zijn"

John Guidetti
John Guidetti Foto: © Pro Shots

John Guidetti was slechts één seizoen actief in de Rotterdamse Kuip. Het werd een jaar om nooit te vergeten, want Guidetti was de schrik van elke verdediging en maakte in 23 duels bijna even zoveel doelpunten (20). In het Algemeen Dagblad blikt hij terug op zijn loopbaan en geeft hij aan nog in De Kuip te willen spelen.

Guidetti vertelt: "Ik ben nooit meer de Guidetti van Feyenoord geworden op fysiek vlak, maar ik heb een schitterende loopbaan gehad. Ik speelde met Zweden op het EK 2016 in Frankrijk en het WK 2018 in Rusland. Ik won in 2015 met Jong Zweden het EK door in de finale Portugal te verslaan. Ik heb altijd teruggevochten, wie weet waar ik was gekomen als dat virus niet had toegeslagen. Het vrat mijn immuunsysteem aan, mijn zenuwstelsel functioneerde niet. De kans is één op een paar miljoen dat je het oploopt en ik had het. Maar ik kijk om met trots en zeker niet in wrok."

Na zijn vertrek bleef hij weg uit Rotterdam, iets wat hem niet helemaal lekker zit. "Ik ben nooit meer terug geweest in de Kuip en dat knaagt wel een beetje", zegt Guidetti. "Wat zou het mooi zijn als AIK tegen Feyenoord zou kunnen spelen. Een oefenwedstrijd organiseren, dat kan toch? Nog eenmaal als speler die Kuip in, het is een droom", besluit de Zweed.

Lees meer:
0 reacties