John de Wolf lacht: "Ze dacht dat ik haar in de maling nam"

John de Wolf
John de Wolf Foto: © Pro Shots

John de Wolf heeft zijn trouwdag door corona lang moeten uitstellen, maar vorige week kon hij dan toch eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Een prachtig moment voor de Feyenoorder.

John de Wolf
Prachtig! Clubman John de Wolf stapt eindelijk in huwelijksbootje Lees ook

Omdat de bruiloft zo lang werd uitgesteld, heeft hij 'zijn' Inge opnieuw ten huwelijk gevraagd. "Jazeker. In eerste instantie dacht ze dat ik haar in de maling nam. We zaten thuis en ik vroeg uit het niets: Wil je met mij trouwen", vertelt De Wolf in gesprek met Privé.

"Ze keek helemaal verbaasd en hakkelde: 'Meen je dit echt of maak je een grap? Ja, natuurlijk wil ik dat,' antwoordde ze snel, 'niets liever.' Ze was helemaal in haar nopjes met het aanzoek. Het moest er gewoon van komen", vervolgt hij.

Of hij zenuwachtig was voor het grote moment? "Zenuwachtig is een groot woord. We hebben er zo lang naar uitgekeken en steeds maar weer moesten we het uitstellen, de laatste keer zelfs een week van tevoren. Nu het eindelijk is gebeurd, zijn we trots en voldaan."

"Het was een geweldige ceremonie, met de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Je kunt het van tevoren allemaal mooi bedenken, maar als het in de praktijk ook nog eens klopt, dan kun je alleen maar gelukkig zijn", aldus De Wolf.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand