John de Wolf lacht: "Ze dacht dat ik haar in de maling nam"

John de Wolf heeft zijn trouwdag door corona lang moeten uitstellen, maar vorige week kon hij dan toch eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Een prachtig moment voor de Feyenoorder.

Omdat de bruiloft zo lang werd uitgesteld, heeft hij 'zijn' Inge opnieuw ten huwelijk gevraagd. "Jazeker. In eerste instantie dacht ze dat ik haar in de maling nam. We zaten thuis en ik vroeg uit het niets: Wil je met mij trouwen", vertelt De Wolf in gesprek met Privé. "Ze keek helemaal verbaasd en hakkelde: ' Meen je dit echt of maak je een grap? Ja, natuurlijk wil ik dat ,' antwoordde ze snel, 'niets liever.' Ze was helemaal in haar nopjes met het aanzoek. Het moest er gewoon van komen", vervolgt hij. Of hij zenuwachtig was voor het grote moment? "Zenuwachtig is een groot woord. We hebben er zo lang naar uitgekeken en steeds maar weer moesten we het uitstellen, de laatste keer zelfs een week van tevoren. Nu het eindelijk is gebeurd, zijn we trots en voldaan." "Het was een geweldige ceremonie, met de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Je kunt het van tevoren allemaal mooi bedenken, maar als het in de praktijk ook nog eens klopt, dan kun je alleen maar gelukkig zijn", aldus De Wolf.

𝗠𝗿. & 𝗠𝗿𝘀. 💍 Gefeliciteerd met jullie huwelijk, John & Inge! 🤍 pic.twitter.com/cYOthAeqB2 — Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) March 26, 2022

Lees meer: