Johan Derksen ongenadig: "Ik vind het een heel achterbaks ventje"

Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen en Bas Nijhuis bij Veronica Inside
Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen en Bas Nijhuis bij Veronica Inside Foto: © Pro Shots

De analisten van Veronica Inside hebben afgelopen maandagavond hard uitgehaald naar Pierre van Hooijdonk. Zowel René van der Gijp als Johan Derksen wilden wel even wat kwijt over de oud-speler van Feyenoord.

"Soms moet je ook een keer iets afsluiten, zoals die Van Hooijdonk", opent Van der Gijp in Veronica Inside. "Johan, vind jij dat Feyenoord nu beter voetbal speelt dan onder Dick Advocaat? Zeg nou 'ja', want dan heeft hij zijn zin en zijn we er klaar mee. Hij wíl maar iedere week zeggen dat ze nu beter spelen dan onder Dick Advocaat. Ik vind het een enorme griezel", vertelt Van der Gijp.

Derksen haakt in: "Pierre is een gluiperd. Pierre heeft zich voor het karretje laten spannen door mensen die Advocaat in diskrediet wilden brengen. Daar blijft hij over doorzeuren. Hij is het boegbeeld van het stelletje gasten die een afrekening hebben met Advocaat. Het is altijd in de groep een hele vervelende man geweest. Jonge spelers altijd klein houden, in de kleedkamer vervelend doen, altijd het meeste willen verdienen, een ander niks gunnen" gaat Derksen los.

"Toen kwam Van Persie en die kon eigenlijk beter voetballen dan hij en Van Persie mocht de vrije trappen weer niet nemen en moest zijn mond houden", gaat Derksen verder. Wilfred Genee gaf nog lichtelijk tegengas "Hij heeft wel zo'n beetje in zijn eentje de UEFA Cup gewonnen", zegt de presentator. "Hij heeft een hele goede periode als speler gehad, maar ik vind het een heel achterbaks ventje", besluit Derksen.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties