Johan Derksen kraakt voormalig Feyenoorder: "Ik vind hem een lul"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Screenshot Vandaag Inside

Marco van Basten kreeg de afgelopen dagen veel kritiek vanwege zijn optredens bij de NOS als analist voor het EK. De oud-topspits van Oranje kreeg veel kritiek omdat hij zich niet goed voorbereid had op het Nederlands elftal. Johan Derksen ziet echter 'nog een groter probleem' bij de NOS.

De vaste tafelgast van VI is niet te spreken over analist en voormalig Feyenoord-aanvaller Pierre van Hooijdonk. "Ik denk dat Marco van Basten zelf aanvoelt dat hij niet op zijn plaats zit, maar ik zit vanavond naar Van Hooijdonk te kijken...", begint Derksen bij Vandaag Inside Oranje. "Die straalt wel uit dat op zijn plaats zit, maar heeft ook helemaal niets te melden, die man."

"Van Hooijdonk zegt nooit een zinnig woord over voetbal. Dat vind ik, ja." Presentator Wilfred Genee vraagt vervolgens aan Derksen of hij Van Hooijdonk een lul vindt. "Ik vind jou inderdaad een lul, maar ik vind hem ook een lul. Hij is totaal ongeschikt aan zo'n tafel. Hoe die praat, dat is al traag en vervelend. Geef mij Jack van Gelder maar", aldus Johan Derksen. 

Lees meer:
0 reacties