Joey Veerman 'waarschuwt' Feyenoord: "Er is heel veel interesse"

Joey Veerman met de bal aan de voet
Joey Veerman met de bal aan de voet Foto: © Pro Shots

Bij Feyenoord en SC Heerenveen wordt het nieuwe jaar ingeluid met veel vraagtekens. Gaat Joey Veerman een transfer maken of maakt hij het seizoen af in het Abe Lenstra Stadion.

De Rotterdamse club is serieus in de markt voor de Volendammer, maar Veerman weet dat meer clubs op het vinkentouw zitten. "Er is heel veel interesse. Maar de bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden", vertelt de voetballer in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Destijds kon geen enkele club voldoen aan het prijskaartje wat de club in gedachten had." Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend", aldus Veerman. Tijdens interviews liet hij duidelijk merken dat hij klaar was voor een transfer, maar binnen de lijnen verloor hij zijn focus niet.

"Weet je, ik kan wel heel lang balen, maar wat schiet ik daarmee op? Het kan bijna niemand een reet schelen, Joey Veerman die zijn transfer misloopt. Je kunt dus maar beter gewoon gaan voetballen. Dat heb ik gedaan", besluit de middenvelder tevreden.

Lees meer:
0 reacties