Jasper Cillessen over gedrag Feyenoorders: "Compliment aan ons"

Jasper Cillessen baalt van de verloren bekerfinale
Jasper Cillessen baalt van de verloren bekerfinale Foto: © BSR Agency

Jasper Cillessen baalde na afloop van de bekerfinale als een stekker. De doelman van NEC verloor de eindstrijd in De Kuip van Feyenoord en denkt dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg.

"Ik heb geen enkel moment gedacht: het gaat niet. Tot op het laatste moment hadden we kansen op de 1-1. Die gaan er niet in, helaas", vertelt Cillessen voor de camera van ESPN. "Het was een hele mooie mogelijkheid om iets fantastisch neer te zetten. Ik denk dat we onze huid duur verkocht hebben. Helaas mocht het niet zo zijn vandaag."

De doelman van de Nijmegenaren vindt het gedrag van de Feyenoord-spelers veelzeggend over de prestatie van NEC. "We waren dichtbij", gaat Cillessen verder. "We hebben het Feyenoord moeilijk gemaakt. Dat zag je ook aan hoe ze de wedstrijd professioneel uit probeerden te spelen en hoe ze reageerden na de wedstrijd. Ze hadden het zwaar. Dat is een compliment aan ons, maar daar heb je weinig aan."

"Een zuur gevoel. Dat zal de komende dagen nog wel zo blijven. Helaas mocht het niet zo zijn. Ik denk wel dat we trots mogen zijn dat we hier gestaan hebben, maar dat voel je nu nog niet. Hoe zuur het ook is: zondag spelen we tegen AZ en dan moeten we de play-offs veiligstellen. We kunnen nog steeds Europees voetbal halen", aldus Cillessen.

Lees meer:
0 reacties