Jans niet te spreken over beslissing eigen speler: "Begrijp ik niet"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans is niet te spreken over hoe zijn ploeg bij Feyenoord een 0-2 voorsprong uit handen heeft gegeven. Eén speler krijgt ook nog even een veeg uit de pan van zijn trainer.

Na twee minuten kwamen de Domstedelingen al op voorsprong via Othman Boussaid. Een half uur later maakte Sam Lammers er via een strafschop 0-2 van. Feyenoord deed in de 36e minuut nog wat terug en maakte 1-2 via Igor Paixão. In de tweede helft draaide de Rotterdammers het om en liepen ze uit tot 4-2.

De 1-2 kan nog wel op complimenten rekenen van de FC Utrecht-trainer. “Dan valt er een zwabberbal, een mooie goal.” In de rust wilde Jans niet alleen maar terug maar juist voor de derde goal gaan. “Daar was Feyenoord toch te sterk voor. Wij moesten te ver terug, dat was geen opdracht. Als mensen dat denken, dan hebben ze misschien niet gevoetbald”, vertelt hij in gesprek met ESPN.

Toch is er wel wat ergernis bij de oefenmeester. Hij vindt bijvoorbeeld dat doelpuntenmaker Boussaid bij een vrije trap een beslissing nam die Jans niet zo slim vindt. “We krijgen een vrije trap op de helft van Feyenoord, wij geven de bal breed en zij kunnen 4-2 maken. Dat begrijp ik niet, dan moet je de bal in zestien gooien. Toen was de wedstrijd voorbij, van dat moment baal ik eigenlijk het meest”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties