Jan Joost van Gangelen over Feyenoord-transfer: "Is gewoon rond"

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met Gijs Smal, de verdediger van FC Twente. Hoewel de transfer vorige week in kannen en kruiken leek, ontkende Smal dit afgelopen week zowel op social media als tegenover de pers. Jan Joost van Gangelen weet echter te melden dat het al wel rond is, zo laat hij weten aan de Dit was het Weekend-tafel.

Samen met Karim El Ahmadi en Kenneth Perez bespreekt Van Gangelen zij aan de Dit was het Weekend-tafel deze mogelijke transfer. El Ahmadi laat zijn licht schijnen op Smal. "De stap naar Feyenoord vind ik toch wel verrassend, want Hartman is wel gewoon de nummer één." Perez is het hier niet mee eens. "Nou, je kunt hem gewoon transfervrij ophalen. Wie weet maakt Hartman misschien een transfer”, vertelt Perez.

Hier heeft El Ahmadi ook nog wat over te zeggen: "Zie jij Smal als nummer één linksback van Feyenoord dan?". Hierop zegt Perez: "Nee, maar er komt nog wel een andere, en dan kan hij daarmee te strijd aangaan. Vanuit Feyenoord snap ik het heel goed, maar goed, hij heeft zelf gezegd dat het nog niet zo ver was. Hij zegt dat hij met meerdere clubs praat, ik geloof die spelers op hun woord."

Uiteindelijk is het laatste woord aan Van Gangelen die iedereen uit de droom wil helpen en het volgende zegt: "Het is gewoon rond, alleen hij heeft nog niet getekend, hij gaat gewoon naar Feyenoord, punt."

Lees meer:
0 reacties