Jan Boskamp ziet in: "Hij koos ervoor om het anders te doen"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Jan Boskamp is tevreden over de aanstelling van Brian Priske als opvolger van Arne Slot. Toch had de oud-voetballer van de Rotterdammers gehoopt dat Slot langer was aangebleven, zo laat hij weten in Feyenoord Magazine.

Boskamp ziet in dat er nog wel versterkingen moeten komen naar 'zijn' club. "Met de basis die Feyenoord nu heeft staan, op en buiten het veld, geloof ik niet dat we zullen terugvallen. Ik hoop het ook niet, want dan moet ik zelf als supporter ook opeens weer helemaal omschakelen."

De oud-speler van Feyenoord weet dat niemand voor eeuwig blijft zitten, ook Slot niet. "In het voetbal weet je dat zoiets kan gebeuren. Zelf had ik graag gezien dat Slot langer was gebleven. Hij heeft drie seizoenen op rij volop om de prijzen meegedaan, beter kun je het niet doen bij Feyenoord. Tegelijkertijd denk ik: morgen staat er weer iemand anders voor de groep. Het is als club ook belangrijk om weer snel vooruit te kijken."

Wel hoopt Boskamp dat Priske de lijn van Slot voortzet. "Wat goed is, moet je niet overboord gooien, dus het liefst zie ik Feyenoord komend seizoen op dezelfde manier verdergaan als in de afgelopen jaren. Slot heeft wat dat betreft echt voor een omslag gezorgd bij de club. Hij heeft de manier van voetballen helemaal veranderd. Hij koos heel bewust om het anders te doen, en afgaande op de resultaten kun je daar niets van zeggen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand