Jan Boskamp deelt mening over vertrek Arne Slot: "Waardeloos"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Orange Pictures

Arne Slot staat op het punt om de koffers te gaan inpakken voor een nieuw avontuur bij Liverpool. Johan Boskamp geeft de oefenmeester groot gelijk, zo laat hij weten in gesprek met Het Belang van Limburg.

Boskamp: "Nou, ik kan het hem moeilijk kwalijk nemen. Hij heeft ons drie heerlijke jaren geschonken. Als één van de grootste clubs ter wereld komt aankloppen, dan mag je die kans niet laten liggen. De clubs zijn nu aan het onderhandelen en ik verwacht dat ze er wel uit gaan komen. Mijn supportershart vindt het waardeloos, maar anderzijds gun ik het Arne dubbel en dik. Ik ben vooral benieuwd wie ze in zijn plaats gaan halen."

De verslaggever van Het Belang van Limburg oppert de Belg Hein Vanhaezebrouck en Mark van Bommel als mogelijke opvolgers. Boskamp hierover: "Hein alleszins niet. Ze willen een Hollander. Van Bommel zou kunnen, maar die ligt volgens mij nog onder contract bij Antwerp. De enige buitenlandse naam die circuleert is Brian Priske, die met Sparta Praag op weg is naar zijn tweede titel op rij in Tsjechië."

Lees meer:
0 reacties