Jahanbakhsh ziet in: "Premier League is wel een andere competitie"

Alireza Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh Foto: © Pro Shots

Hoewel het contract van Alireza Jahanbakhsh bij Feyenoord afloopt, is er toch nog een mogelijkheid dat de aanvaller ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt. Dat liet hij weten na afloop van het afsluitende duel tegen Excelsior.

Iemand die wel zeker weten vertrekt is Arne Slot, hij gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Liverpool. Jahanbaksh heeft mooie woorden over voor de scheidend trainer. "Via hier wil ik hem ook graag bedanken voor de afgelopen drie mooie jaren. Het voelt nog als gisteren dat moment dat hij me belde om naar Feyenoord te komen. Ik hoefde er niet veel over na te denken want ik heb eerder met hem gewerkt bij AZ. Het is een geweldige trainer. Ik heb veel van hem geleerd en wat nog veel belangrijker is voor mij is dat hij echt een fantastisch persoon is."

"Hij heeft het laten zien de afgelopen drie jaar en verdient het echt om zo'n grote stap te maken. Ik gun hem het allerbeste. De Premier League is wel een andere competitie, maar ik weet zeker dat hij het met zijn kwaliteiten en persoonlijkheid goed gaat doen daar", zegt hij tot besluit.

Lees meer:
0 reacties