Jahanbakhsh: "Ze spelen een grote rol in het succes van de club"

Alireza Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh Foto: © Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh behaalde de afgelopen seizoen veel successen met Feyenoord. De Iraanse aanvaller ziet zichzelf echter nog niet als clubicoon. Denkt Jahanbakhsh wel dat hij de boeken ingaat als legende van de club?

"Dat is een moeilijke vraag", zegt de aanvaller bij Ziggo Sport. "Voor mij is het belangrijk dat waar ik ook speel, ik iets van mezelf achterlaat. Dat probeerde ik ook de laatste drie jaar bij Feyenoord te doen. In het geval van mijn relatie en verbinding met de fans, binnen de club, met spelers, met de staf." 

De aanvaller vervolgt: "Dat is altijd heel belangrijk geweest voor mij. Een legende zijn is wel een grote uitspraak. Dat moet je aan de mensen overlaten. Maar als iemand om te herinneren, omdat hij een prijs won bij deze club… dat denk ik wel."

Jahanbakhsh spreekt zijn waardering uit voor zijn teamgenoten en de andere mensen met wie hij mag werken bij Feyenoord. "Deze groep spelers, dit jaar en met name vorig jaar. Ik denk dat al deze jongens het echt waard zijn om te herinneren als spelers die de fans zich waarschijnlijk nog lang zullen herinneren."

"En daarbovenop zou ik Arne zetten. Arne Slot speelt een grote rol daarin en alle staf die we hebben, de technische staf, de medische staf, alle mensen rond de club. Ook alle vrouwen die bij de club werken, alle kitmanagers. Ik zou ze allemaal willen noemen. Ze spelen allemaal een grote rol in het succes van de club", aldus Jahanbakhsh. 

Lees meer:
0 reacties