Jahanbakhsh transfervrij weg? "Het enige waar ik over nadenk"

Alireza Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh Foto: © Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh is al enkele jaren actief in Rotterdam. De aanvaller, die in al die jaren nooit een seizoen lang een vaste basisplaats had, heeft een aflopend contract bij de landskampioen.

De 30-jarige aanvaller heeft het naar zijn zin in Rotterdam, maar is nog niet in gesprek geweest met de club over een eventuele contractverlenging. Tegenover Voetbal International zegt Jahanbakhsh: "Het enige waar ik over nadenk, is dat ik graag wil genieten van mijn tijd bij Feyenoord. Ik ben iedere dag bezig met de jongens, met de hele ploeg. We hebben nog veel wedstrijden te spelen. We zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt."

Ook blikt hij vooruit op het treffen met AS Roma, een duel waar veel op het spel staat. "We zijn hier inderdaad vaker geweest. Er is veel veranderd bij Roma. Een nieuwe trainer en een nieuwe manier van spelen. Vorig jaar speelden ze heel verdedigend, gaven ze bijna niets weg. Nu spelen ze met vier achterin en proberen ze goed op te bouwen. Uiteindelijk is Roma altijd een lastige ploeg. Ze doen het altijd goed thuis in Europa. De sfeer zal hetzelfde zijn als de vorige keren, maar de manier van voetballen is heel anders."

Zelf was de Iraniër enige tijd afwezig vanwege de Azië Cup. Toch volgde hij zijn club nauwlettend. "Ik probeerde elke wedstrijd wel te kijken. Ik ben echt blij hoe het ging met het team. Veel wedstrijden gewonnen, door in de beker. Maar ik ben ook heel blij om weer terug te zijn", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties