Jahanbakhsh mogelijk langer bij Feyenoord: "Zijn in gesprek"

Alireza Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh Foto: © BSR Agency

Alireza Jahanbakhsh blijft mogelijk langer bij Feyenoord. Dat nieuws vertelt hij voor de camera van ESPN.

"Ik heb een dubbel gevoel", begint Jahanbakhsh. "De afgelopen drie jaar waren hele mooie jaren voor mij. Ik had de mogelijkheid om voor deze club te spelen. Heel veel goede en mooie momenten meegemaakt. Officieel is het mijn afscheid, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst. Voor nu was het een speciale dag voor mij. We hebben de wedstrijd gewonnen. Het kan niet mooier."

Jahanbakhsh werd onder luid applaus gewisseld in de tweede helft. "Ongelooflijk mooi gevoel voor mij, dat ik iedere keer zulke mooie momenten kan meemaken. De supporters gaven mij kippenvel. De relatie met de supporters en alle mensen binnen de club blijft altijd speciaal voor mij. Het is mooi om zo'n gevoel te hebben."

De mogelijkheid is er dat Jahanbakhsh gewoon in Rotterdam blijft ondanks dat zijn contract formeel werd opgezegd. "Het is moeilijk om te zeggen. Feyenoord is in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Ik zie mezelf qua mentaliteit en fysiek op het hoogste niveau voetballen. Voor nu ga ik lekker op vakantie. We hebben nog twee wedstrijden met het nationale elftal, daarna ga ik op vakantie. Daarna gaan we zien wat er gaat gebeuren in de toekomst."

Lees meer:
0 reacties