Jack van Gelder snapt niks van beslissing Feyenoord: "Dwazen"

Jack van Gelder
Jack van Gelder Foto: © Pro Shots

Jack van Gelder snapt niet dat Feyenoord de netten in De Kuip laat weghalen voor volgend seizoen. In de Oranjezomer zegt hij zeker problemen te verwachten.

Jan Joost van Gangelen is wel blij met de beslissing. "Het was een soort straf omdat mensen dingen gooiden", aldus de ESPN presentator. "We hebben met camera’s op het dak gestaan, met hijskranen… Het is veelvuldig misgegaan, de laatste keer was de bekerwedstrijd met Klaassen."

Van Gangelen en met hem heel ESPN zijn tevreden. "Voor ons is dit wel heerlijk", aldus de ESPN-presentator. "Elke livewedstrijd van Feyenoord krijg je wel berichten op socials van: Je hebt wel je best gedaan, maar haal die kutpaal weg. Voor de supporters van Feyenoord is dit nu echt de allerlaatste kans. Gaat het weer fout, dan gaat het gewoon nooit meer weg. Dan zit je gewoon altijd tegen een net aan te kijken."

Rutger Castricum is een stuk negatiever. "We weten toch allemaal dat het dan weer fout gaat." Van Gangelen heeft wel een oplossing. "Ik denk dat er een hele sterke straf op moet. Min drie of min zes punten, dan is het echt wel klaar." Jack van Gelder is het daar niet mee eens. "Als er wat gebeurt in wat ik het mooiste voetbalstadion van Nederland vind en een club wordt daar zo zwaar door gestraft… Dan moet je op een gegeven moment maar vakken gaan leeg laten. Ik ben ervan overtuigd, en ik hoop dat ik ongelijk heb, dat het niet lang goed gaat. Ze hebben natuurlijk een fantastische periode gehad, maar in ieder stadion zijn dwazen. Áls er iets gebeurt en er is een boete, vind ik dat ze de boete moeten verhalen op degene die schuldig is."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand