Israël: "Voor mij is komend seizoen Feyenoord dé titelfavoriet"

Rinus Israel
Rinus Israel Foto: © Pro Shots

Vanochtend kwam het nieuws naar buiten dat Arne Slot toch nog een seizoen bij Feyenoord blijft. Dit besluit kon op veel positieve reacties rekenen.

"Wat zeg je me nou?", reageert Rinus Israël verrast bij De Telegraaf wanneer hij het nieuws hoort. "Dat had ik nog niet gehoord. Ik ben de hele ochtend boodschappen wezen doen en ik zit nou net bij de fietsenmaker bij ons in het dorp. Daar ga ik vaker even langs om te kletsen, want dat is ook een Feyenoord-supporter."

"Je hebt gezien dat Ajax, toen ze zo goed speelden onder Erik ten Hag, het goed heeft gedaan in de Champions League. Ik durf niet te zeggen dat Feyenoord hetzelfde zal gaan presteren als Ajax, maar ik verwacht er wel wat moois van."

"Het belangrijkste blijven de spelers die je hebt, maar er staat nu een goede ploeg met ook nog eens een trainer ervoor die bewezen heeft er een goed geheel van te kunnen maken. Met die gave van hem verwacht ik ook komend seizoen een goed Feyenoord, zeker omdat ze een grote voorsprong hebben op Ajax en PSV. Voor mij is komend seizoen Feyenoord dé titelfavoriet", besluit Israël.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand