Ilias Sebaoui terug naar Feyenoord? "Ik word dagelijks gebeld"

Ilias Sebaoui
Ilias Sebaoui Foto: © Orange Pictures

Ilias Sebaoui beleeft met FC Dordrecht een goed jaar. De huurling van Feyenoord is een belangrijke schakel in het team en scoorde maandagavond in het duel tegen ADO Den Haag weer voor de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie.

Voor de camera van RTV Rijnmond was de aanvaller openhartig. "Ik had het laatste jaar een heel moeilijk seizoen. Ik ben hier naartoe gekomen voor speelminuten en krijg veel vertrouwen van de coach. Hier speel ik altijd negentig minuten en ik doe mijn ding. Voor mij is het belangrijk om, als jonge speler, aan speelminuten te komen en die krijg ik hier. Ik ben heel blij dat ik bij Dordrecht ben gestald", aldus Sebaoui.

Een terugkeer bij Feyenoord behoort nog altijd tot de mogelijkheden. "Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij Dordrecht”, vertelt de Belgisch-Marokkaanse aanvaller.

Eerst wil hij presteren met FC Dordrecht. Sebaoui: "We dromen van de play-offs, die willen we zeker behalen. Daar ga ik mijn best voor doen.” Over zijn toekomst kan hij nog niet veel zeggen. “In de zomer zien we wel, wanneer ik terugkeer naar Feyenoord. Dan gaan we een goed gesprek voeren over mijn toekomst", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties