"Ik vind het verrassend dat hij werd genoemd als nieuwe trainer"

Brian Priske
Brian Priske Foto: © Pro Shots

In FC Afkicken wordt de nummer één kandidaat om Arne Slot op te volgen als trainer besproken: Brian Priske. De verwachting is dat Feyenoord definitief met de nieuwe trainer naar buiten treedt.

Wouter Boerkamp, aangeschoven aan tafel, dacht in elk geval niet aan Priske: "Dat is niet een naam waar je ooit veel over hebt nagedacht. Ook geen naam die je veel terug hebt gezien in de lijstjes toen bekend werd toen Slot wegging. Ik vind het nog steeds verrassend dat hij naar voren als naam waar ze zeer concreet mee zijn. Maar ja, wel leuk om je in een nieuwe trainer te verdiepen."

Nicky van der Gijp vult aan. Eind deze week willen ze een trainer presenteren of in elk geval hebben. Dan moet je al verder. De Telegraaf meldde dat er nog drie overgebleven kandidaten zijn, waarvan er niet een Nederlands is. Dus daar kunnen we vanuit gaan. Priske is de eerste waar we van weten dat hij erop staat. Sahin staat er niet meer op. Alle andere namen die we hebben besproken ook niet. Die andere weten we ook niet. Ik heb er wel zin in als Feyenoorder, een spannend weekje. 

Lees meer:
0 reacties