"Ik kan me voorstellen dat Slot denkt: laat ik ze rust geven"

Arne Slot voor de microfoon van ESPN
Arne Slot voor de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Feyenoord is al zeker van overwintering in de Conference League. Dat betekent dat er voor de Rotterdammers sportief niets meer op het spel staat in de laatste groepswedstrijd tegen Maccabi Haifa. Mikos Gouka stelt dat Arne Slot veel wijzigingen aan kan brengen.

"Ze kunnen Nelson opstellen, Diemers, Teixeira, en achterin hebben ze ook nog wat mogelijkheden. Ze kunnen echt wel zes, zeven spelers wisselen zonder dat het meteen helemaal in elkaar stort", aldus de journalist van het Algemeen Dagblad. "Ik kan me voorstellen dat Slot denkt: laat ik ze tegen Maccabi rust geven."

Sportief is een zege niet broodnodig, maar een overwinning levert wel een half miljoen euro op. "Dat is natuurlijk interessant", erkent Gouka, die naar het komende programma wijst. De Rotterdammers spelen na het Europese duel tegen FC Groniningen, FC Twente en Ajax. "Die drie wedstrijden moet je natuurlijk in je sterkste opstelling spelen. Je kan Maccabi beschouwen als een extraatje. Ik zou als ik Slot was alle spelers die een klein beetje behoefte hebben aan rust eraf halen."

Lees meer:
0 reacties