"Ik denk eerlijk gezegd dat Feyenoord Veerman niet kan betalen"

Joey Veerman tegen De Treffers
Joey Veerman tegen De Treffers Foto: © Orange Pictures

Na afloop van het Eredivisieduel tussen SC Heerenveen en Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion maakte de Rotterdamse club haar interesse in middenvelder Joey Veerman kenbaar.

Joey Veerman in het shirt van SC Heerenveen
BREAKING: Feyenoord meldt zich bij SC Heerenveen voor Veerman Lees ook

Bij de Sportcast van Omrop Fryslân twijfelen ze of het voor Feyenoord financieel gezien mogelijk zou zijn om Joey Veerman naar Rotterdam te halen. "Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn", vertelt sportverslaggever Arjen de Boer. "Maar Heerenveen heeft het volste recht om geld te vragen, want hij heeft nog een contract tot de zomer van 2024."

"Ajax doet het niet, want hij is niet goed genoeg voor Ajax", is de conclusie in de podcast. "Dus Ajax valt denk ik af", aldus clubwatcher Roelof de Vries. "Ik denk dat PSV hem ook niet kan betalen, maar ik weet niet wat daar nog loskomt."

"Joey Veerman bij AZ, dat zou logischer zijn"

De Vries verwacht in ieder geval niet dat de Volendammer zal vertrekken naar de ploeg van trainer Arne Slot. "Het zal wel een bedrag van zes, zeven miljoen euro gaan met een doorverkooppercentage. Ik denk eerlijk gezegd niet dat Feyenoord dat kan betalen."

"Joey Veerman bij AZ, dat zou logischer zijn", meent Andor Faber. "Het middenveld bij Feyenoord staat goed, met Aursnes, Kökçü en Til, en ze hebben Toornstra ook nog", benadrukt hij.

De Vries is wel van mening dat Feyenoord moet toeslaan, mocht de mogelijkheid er zijn om Veerman aan hun selectie toe te voegen. Echter ziet de verslaggever een stap naar het buitenland eerder gebeuren. "Ik denk aan Club Brugge, zoiets. Dat is een club die het kan betalen en ook wel zo'n speler op het middenveld kan gebruiken."

Lees meer:
0 reacties