"Ik denk dat Oosting het bij Feyenoord moeilijk zou krijgen"

Joseph Oosting schijnt op een lijst te hebben gestaan van trainers die mogelijk konden gelden als de opvolger van de vertrekkende Arne Slot. René Wagelaar is blij met het feit dat Oosting die interesse naast zich neer heeft gelegd.

"Ik was verrast door het feit dat Joseph Oosting ermee naar buiten kwam dat hij ging verlengen met FC Twente. Dat liep al een tijdje. Maar dat Feyenoord zich ging melden was een klein beetje verrassend. Dat hij nu bij FC Twente blijft is natuurlijk fantastisch", zegt Wagelaar bij Voetbaltijd.

Een klus in Rotterdam kan voor de trainer ook lastig worden. "Ik denk dat hij het bij Feyenoord moeilijk zou krijgen. Er gaan vijf spelers weg. Hij moet daar helemaal opnieuw beginnen. Met een nieuwe staf ook", vervolgt Wagelaar.

"Bij FC Twente weet hij wat hij heeft. Ze gaan Europa in en FC Twente heeft een prima selectie. Die gaan er ook wat bijhalen. Hij past hier ook en wordt door de clubs en fans gewaardeerd. Joseph Oosting past bij FC Twente als geen ander", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties