'Ihattaren wilde bijvoorbeeld niet naar Feyenoord of FC Utrecht''

Mohamed Ihattaren maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Sampdoria. Inmiddels is echter elk spoor van de middenvelder bijster. Ook binnen Sampdoria weet niemand waar de middenvelder gebleven is en in de wandelgangen wordt zelfs gesproken dat hij zijn carrière wil beëindigen.

"In onze zoektocht naar het hoe en waarom willen de meeste mensen alleen off the record over hem praten, om de ernst van de situatie duidelijk te maken, maar niet degene zijn die publiekelijk uit de school klapt", begint Timmer bij Voetbal International. "Over waar Ihattaren is, wat hij momenteel doet en of hij nog weer gaat voetballen ontvangen we in Nederland steeds dezelfde boodschap: We weten het niet, Mo is onbereikbaar, hij reageert helemaal nergens op. Bij niemand dus. Het is duidelijk dat de voetballer zich voorlopig heeft teruggetrokken. Vooralsnog is het gissen naar de reden."

"Feit is dat de zaakwaarnemer Ihattaren had afgeraden naar het buitenland te gaan, omdat hij er niet klaar voor was. Dat wordt bevestigd binnen PSV. Maar de voetballer zelf wilde niet naar bijvoorbeeld Feyenoord, FC Utrecht of een andere Nederlandse club", vervolgt Timmer.

Volgens Timmer had het niet veel gescheeld of Ihattaren was bij PSV gebleven. "Raiola heeft uiteindelijk nog hard zijn best moeten doen om onderdak te vinden voor Ihattaren, want navraag bij PSV leert dat er tot twee dagen voor de transferdeadline nog geen enkele club concreet voor hem was. Dat Juventus het toch aandurfde met de bij PSV flink in opspraak geraakte Ihattaren, lijkt in eerste instantie dan ook vooral een vriendendienstje."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand