"Iedereen binnen Feyenoord gunt Geertruida de volgende stap"

Lutsharel Geertruida
Lutsharel Geertruida Foto: © Pro Shots

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam heeft het in de podcast Dick Voormekaar over de toekomst van Lutsharel Geertruida. Die ligt volgens hem niet in Rotterdam, want een transfer lijkt aanstaande.

Krabbendam is over een eventueel nieuw contract zeer stellig. "Geen verlenging. Feyenoord is ook helemaal niet in gesprek met Geertruida. Ook helemaal geen aanbod gedaan. Dat zijn ze ook helemaal niet van plan volgens mij. Die jongen heeft de transfer naar Leipzig misgelopen vorig jaar zomer. Heeft er alles aan gedaan om er een goed seizoen van te maken. Er valt ook niks op aan te merken. Hij staat nou linksback, dat doet die gewoon. Zonder overtredingen blijft die jongen op de been."

Krabbendam weet dan ook dat een transfer van Geertruida noodzakelijk is. "Die moet ook gewoon de volgende stap maken in zijn carrière en Feyenoord moet proberen een mooi bedrag voor hem te vangen wat waarschijnlijk niet zo hoog zou zijn als afgelopen seizoen. Dat bedrag zat richting de 30 miljoen, maar daar kom je nou niet meer aan. Hij heeft natuurlijk niet verlengd, dus zijn contractduur is wat minder groot. Dat ging niet door, maar dan is Geertruida ook klaar en gunt iedereen binnen Feyenoord hem ook die stap."

Lees meer:
0 reacties