Ibrahim Afellay tipt Feyenoord: "Geloof dat hij dat zou kunnen"

Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay Foto: © Pro Shots

Ibrahim Afellay denkt dat Feyenoord serieus moet overwegen om Arne Slot te vervangen door voormalig topscorer Robin van Persie. De oud-PSV'er is onder de indruk van de kwaliteiten van de oud-speler van de Rotterdammers.

"Men zal zeggen dat ik een vriend van hem ben, maar ik krijg nu de vraag. Ik maak hem iedere dag van dichtbij mee. Hij is super gedreven en weet heel goed wat hij wil. Hij brengt het heel goed over", vertelt Afellay aan tafel bij NOS Studio Voetbal. De voormalig voetballer is zelf betrokken in de jeugd van Feyenoord als assistent-trainer. In deze hoedanigheid maakte hij ook Van Persie mee.

"Je kunt nog zoveel voetbalknowhow hebben, maar je moet mensen ook bereiken. Als hij mensen toespreekt en zijn boodschap overdraagt, komt dat wel echt binnen. Ik heb veel vertrouwen in hem. Ik geloof dat hij het zou kunnen, absoluut. Ik geloof in zijn kwaliteiten, maar dan moet je wel de juiste persoon ernaast zetten. Een ervaren iemand. De eerste die me te binnen schiet, is Fred Rutten. Dat zou misschien het ideale klankbord zijn", aldus Afellay.

Lees meer:
0 reacties