Huiberts eerlijk: "Feyenoord wint wedstrijden vrij eenvoudig"

Max Huiberts in het stadion van AZ
Max Huiberts in het stadion van AZ Foto: © Pro Shots

Max Huiberts ziet dat AZ dit seizoen niet meekan met de top-drie als naar de ranglijst wordt gekeken. De ploeg staat op een teleurstellende achtste plaats.

"Om structureel in de top 4 te spelen en die top 3 aan te vallen, zou ons budget omhoog moeten. Ook wij komen in de categorie spelers terecht waarbij we ons huidige salarishuis wellicht moeten loslaten", vertelt de technisch directeur van AZ in het Algemeen Dagblad. Ajax deed dat eerder al, waarna Daley Blind en Dusan Tadic naar Amsterdam kwamen.

"Ajax, PSV en Feyenoord winnen hun wedstrijden vrij eenvoudig en wij hebben al veel laten liggen", erkent Huiberts over de sportieve prestaties. "We spelen dit weekend niet om de bovenste plaatsen. We hebben de laatste jaren diverse topwedstrijden gewonnen en we weten dat we dat in de toekomst ook weer voor elkaar gaan krijgen."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties