Hilgers over Feyenoord-interesse: "Dit had ik toen niet verwacht"

Mees Hilgers heeft zich dit seizoen ontpopt tot een vaste waarde bij FC Twente. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs. Feyenoord zou namelijk interesse hebben in de centrale verdediger van de Enschedeërs.

De Rotterdamse club is al stiekem bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. "Het is mooi als zo'n grote club interesse heeft. Dat is toch een bewijs dat je goed bezig bent", vertelt Hilgers, opgeleid door FC Twente, in gesprek met De Telegraaf.

"Ik speel bijna alles en het gaat goed. Voor het seizoen had ik dit eerlijk gezegd niet verwacht. Ik voel me op mijn gemak in het veld. Het is niet zo dat ik veel spanning en druk heb. Ik ben gelovig en ik geloof dat er voor mij een pad is klaargelegd", aldus Hilgers die woensdagavond met FC Twente tegen Feyenoord staat in de TOTO KNVB Beker.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een bekerzege van Feyenoord bij FC Twente! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties