Hilgers krijgt lof: "En dan komt hij al op de koffie bij Feyenoord"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © Orange Pictures

Feyenoord-targert Mees Hilgers is dit seizoen definitief doorgebroken bij FC Twente. Rob Boudrie, de rechterhand van technisch directeur Jan Streuer bij FC Twente, is erg onder de indruk van de 20-jarige centrale verdediger.

"Ik vind dat Hilgers het fantastisch doet", zo vertelt Boudrie bij VoetbalTijd. "Mij heeft hij echter niet verrast. Ik ken hem al heel erg lang. Hilgers is iemand die heel goed weet wat hij wil, fysiek zit hij op en top in elkaar, hij is goed aan de bal, hij is rustig aan de bal en je maakt hem niet gek."

Boudrie vervolgt: "Daarnaast doet hij het verdedigend heel erg goed. Hij heeft ook het lef om echt agressief te duelleren. En dat naast de ervaren Robin Pröpper, dan ontwikkelt die jongen gewoon hartstikke goed. Die jongen heeft de kans gekregen en gepakt. En dan komt hij al de koffie bij Feyenoord. Zo snel kan het gaan."

Boudrie denkt niet dat het allemaal te snel gaat voor Hilgers: "Ik denk dat het bij Hilgers wel meevalt. Hij is een hele nuchtere jongen, en ik denk niet dat hij zijn kop heel snel gek laat maken. Daarnaast is het aan ons om dit goed te managen. Daarvoor hebben we een ervaren trainersstaf die daarbij helpt en een topsportbegeleider. Die helpt ze bij dingen rondom de sport en daar hoort dit ook bij."

Dankzij Feyenoordpings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord tegen SC Heerenveen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties